Η εταιρεία μας

Η ιδέα ξεκινάει δειλά κάπου κοντά στο 2005 από δύο ανθρώπους με πολυετή εμπειρία αλλά και πάθος για την τεχνολογία. Οι κύριοι Παπαρήγας Γρηγόριος και Μαυροειδής Θεόδωρος με έντονο το συναίσθημα της ευθύνης του ρίσκου και της δημιουργίας για κάτι καινούργιο αποφασίζουν την υλοποίηση της ιδέας τους και οι τελικές υπογραφές δεν αργούν. Έτσι η Dot Media σφυρίζει την έναρξη της σφραγίζοντας το καταστατικό της «Γ.Παπαρήγας-Θ. Μαυροειδής Ο.Ε» την 27/7/2006 με σκοπό την εισαγωγή και διανομή περιφερειακών Η/Υ και με έδρα την Κρυστάλλη 25 στη Νέα Χαλκηδόνα σε έναν μικρό χώρο 100τμ.Η Πορεία μας

Με πρώτο σταθμό και βασικό προμηθευτή την Media-Tech η πρώτη παραγγελία της εταιρείας με headphones, ηχεία, ποντίκια και hubs εδραιώνει ουσιαστικά την ύπαρξή της την 15/9/2006 και το πρώτο τιμολόγιο την ανεβάζει στο πρώτο σκαλί της ανάπτυξης την 17/10/2006

Τα ταξίδια ξεκινούν και οι δύο ιδιοκτήτες πια, αλλά και πωλητές της Dot-Media σαρώνουν την Αττική, τα Δωδεκάνησα , τις Κυκλάδες , την Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και παραδίδουν καθημερινά παραγγελίες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πολύ σύντομα, οι ανάγκες αυξάνονται τόσο και οι ρυθμοί ανάπτυξης απαιτούν επιπλέον προσωπικό , μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και νέα προϊόντα. Στο σημείο αυτό η εταιρεία μετατρέπεται σε Dot Media Ltd , μετακομίζει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λυκόβρυση 600τμ και δημιουργεί νέα τμήματα της επιχείρησης :

Product management – To καλύτερο προϊόν στην καλύτερη τιμή

Εξωτερικές πωλήσεις – Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον χώρο του πελάτη

Εσωτερικές πωλήσεις – Αμεσότητα και εξυπηρέτηση κάθε στιγμή της ημέρας

Οικονομικός έλεγχος – Ακρίβεια και λεπτομέρεια

Αποθήκη – Ταχύτητα, παράδοση σε 24 ώρες σε ολόκληρη την Ελλάδα

Οι νέες και αποκλειστικές συνεργασίες με προμηθευτές διαδέχονται η μία την άλλη: Edifier, Logilink , Tenda , Power On, Element και το “passion for technology” συνοδεύει πια τον διακριτικό τίτλο της Dot Media.

Την 31/3/2014 η Dot Media πραγματοποιεί σημείο σταθμό στην ανάπτυξη της και ανοίγει της πόρτες της από την νέα της έδρα στους Θρακομακεδόνες, νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 1500τμ έρχονται να καλύψουν πλέον τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Dot Media.Το μέλλον μας
Οι αρχές μας

Οι άνθρωποι της Dot Media έχουν κοινούς στόχους και ακολουθούν κοινή γραμμή. Τα μοναδικά προϊόντα, οι νέες καινοτομίες, οι ξεκάθαρες σχέσεις και η αμεσότητα δημιουργούν ευχάριστο κλίμα που μεταφέρεται εύκολα στους συνεργάτες της.
Μια νέα ζωντανή ομάδα 15 ατόμων άρτια συνδεδεμένων μεταξύ τους έρχεται να συμπληρώσει το οικογενειακό περιβάλλον και να κάνει το όραμα της Dot Media πραγματικότητα .
 
Timeout : 20 min